Logo
  • Nieuws
  • 4 april 2013

Video: Benieuwd hoe de organisatie van morgen eruit ziet?

De ouderwetse lijnorganisatie transformeert naar een fluïde netwerk. Niets blijft hetzelfde in deze transformatie. De projectorganisatie wordt de norm.

Beeld Video: Benieuwd hoe de organisatie van morgen eruit ziet?

Organisaties veranderen in sneltreinvaart door globalisatie en technologische ontwikkelingen. De onderneming van de 21ste eeuw zal fundamenteel anders zijn. Waar in de 20ste eeuw arbeid, kapitaal, productie en efficiëntie centraal stonden, staan in de 21ste eeuw kennis, netwerken, innovatie en ondernemerschap centraal.

Grote bedrijven vallen uiteen in innovatieve clusters van specialisten en generalisten en nieuwe arbeidsrelaties ontstaan waarin innovatiekracht belangrijker is dan organisatieloyaliteit. Dit vergt nieuwe HR-oplossingen, oplossingen waar innovatie belangrijker is dan loyaliteit.

In de parallelsessie 'Innovatie door flexibele arbeidsrelaties' op de HR Praktijk Dag reikt Arjen van den Born, auteur van de Fuzzy Firm, u de oplossingen aan. Bekijk hier het volledige programma.


 

 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.