Logo
  • Nieuws
  • 24 september 2013
  • Mariel Hovemann

Heeft u het gezondste bedrijfsidee?

Heeft u een idee of oplossing om uw collega’s betrokken en gezond te houden? Dan kunt u dit idee online inleveren bij Het gezondste bedrijfsidee. Wie weet wint u 10.000 euro en wordt uw idee straks werkelijkheid.

Beeld Heeft u het gezondste bedrijfsidee?

Nederland vergrijst, werknemers worden ouder en werken langer door. Hierdoor wordt het duurzaam inzetbaar houden van werknemers de komende jaren in toenemende mate prioriteit voor werkgevers. Om aandacht te vragen voor deze duurzame inzetbaarheid is op 23 september de zoektocht gestart naar het gezondste bedrijfsidee van Nederland. Het gezondste bedrijfsidee is een online wedstrijd voor werkgevers en werknemers. De prijs is de aanschaf van de middelen, ter waarde van €10.000, om het idee uit te voeren binnen het bedrijf.


Vitaliteit organisatie

Betrokken en gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezonde en energieke organisatie. Dit verhoogt de effectiviteit, verlaagt het verzuim en draagt bij aan de continuïteit van de onderneming. De inzetbaarheid van personeel verbetert en werkgevers kunnen efficiënter werken. Het gezondste bedrijfsidee van Nederland zet werkgevers en werknemers aan tot het bewust worden van de gezondheid en de vitaliteit in hun eigen organisatie. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor een prettige, gezonde, werksfeer waarbij iedereen met veel enthousiasme aan het werk is? Dat iedereen zijn of haar werk op een veilige manier kan doen? En dat verzuim wordt voorkomen en verkort?


De actie Het gezondste bedrijfsidee loopt tot 23 oktober 2013.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.